Deilig seier i Volda

Fyllingen jentene imponerer stort i dag med seier over Volda på bortebane. Etter en mindre god start hvor laget kommer bak 4-1, tar virkelig jentene tak i forsvarsspillet og fighter med hjerte langt utenpå drakten. 4-1 blir til 9-13 til pause. En strålende omgang, hvor målvakt Marthe Hellevik storspiller, og jentene står fjellstøtt i forsvar. Når angrepsspillet også er på topp, kan vi gå til pause med 4 måls ledelse.
Andre omgang blir jevn, og etter 15 min står det 15-17 i favør Fyllingen, men en dårlig periode med en del bom, gjør at Volda tar oss igjen, og går forbi til 19-17 ledelse. Fyllingen tar time-out, og endrer litt på spillet. Jentene responderer bra på nye oppgaver, og vinner neste 6 min med 7-3, det vil si at Fyllingen leder 22-20 med 9 min igjen å spille.
De holder kampen helt ut etter mye klokt spill, og en enorm innsats, og vinner kampen 23-26. Martine Espetvedt Eggen blir kåret til Fyllingens beste spiller. Men vi kommer ikke utenom Marthe Hellevik i mål, og det kollektive i dag.

Vi er knallgode sammen som lag!