Sesongens største tap

Fyllingen damene gikk i dag på sesongens største tap da de tapte 23-34 (8-15) for Larvik.
Jentene var ikke påskrudd i 1. omgang, og hang dessverre ikke med. Etter 6 minutter stod det 3-3, men etter 20 minutter hadde Larvik kjørt fullstendig over jentene, og stillingen var 3-11. Til pause har Larvik opparbeidet seg et godt utgangspunkt, og ledet 8-15.

Andre omgangen til Fyllingen jentene var litt bedre de første 22 minuttene, da kjempet man seg litt inn i kampen, og stillingen var 20-26 med 8 minutter igjen å spille. Men Larvik slo hardt tilbake, og vant klart over et tafatt Fyllingen lag. Benedikte Kalstad Hernes ble kåret til Fyllingen sin beste spiller og stod en god kamp, spesielt i 1. omgang.

Nå må laget tilbake på vinnersporet igjen, for allerede på onsdag venter Fjellhammer borte.