Herlig seier mot Skrim

Det var god stemning i Framohallen da Fyllingen tok imot Skrim i en viktig kamp for å overleve i divisjonen. Fyllingen har benyttet seg av samarbeidet med Tertnes Elite, og fått Karoline Fantoft til klubben på utlån ut sesongen. Det vil si at hun kan spille på begge lag, og spiller da med Fyllingen hvis belastningen tillater det.

Karoline viste hva som bor i henne, og tok tak i kampen fra start sammen med de andre jentene. Fyllingen gikk rett i strupen på Skrim jentene, og gikk raskt opp i en 6-1 ledelse som ble til 21-12 til pause. Aggressivt forsvarsspill førte til flere kontringsmål, hvor både Martine Knutsen og Maria Gald var gode i dag. Samtidig stod Benedikte Kalstad Hernes en veldig god 1. omgang, og Marthe Hellevik kom inn i 2. omgang og fortsatte det gode spillet. Da kampen var over viste tavlen 37-23 og jubelen kunne slippes løs!

Karoline ble fortjent kåret til BB med utrolige 15 mål på 17 skudd.
Masse god energi i laget, og mye bra spill gir oss to viktige poeng, og nå venter Haslum borte lørdag 1. februar i nok en viktig kamp.