Langt ned fra forrige kamp

Det ble en tung lørdag for Fyllingen jentene når de møtte Haslum på bortebane i kampen for å overleve i divisjonen. Etter en veldig god kamp bare to dager tidligere mot Skrim, var stemningen god i laget, og man var sterk i troen på at Haslum var mulig å slå.

Fyllingen gikk rett i føringen av kampen de første 6-7 minuttene med bra angrepsspill. Men der det var stengt i forsvar mot Skrim, var det store rom for Haslum. Fyllingen vant nesten ikke en eneste duell, og etter 11 minutter hadde Haslum puttet 9 baller bak Fyllingen målvakten. Det ble slettes ikke bedre, og til pause sto det hele 20-11 i favør Haslum.

Fyllingen jentene gikk offensivt til verks i 2. omgang, og stod betydelig bedre og mer aggressivt i forsvar, noe som førte til flere kontringer. På et tidspunkt var de 6 mål bak helt i starten, men skuslet bort den en gode muligheten etter den andre hvor det enten ble teknisk feil, eller bom på gode sjanser.

Kampen viser at hvis man ikke er 100% tilstede, blir man hardt straffet i denne divisjonen. Sesongens svakeste kamp fra Fyllingen sin side, men nå gjelder det å lære av dette, og komme veldig sterkt tilbake om 14 dager mot Grane Arendal.

Raghild Vårin Irtun Moe (bildet) var et lyspunkt i mørket i denne kampen, og ble fortjent kåret til Fyllingen sin beste spiller.