Hederlig tap i nest siste hjemmekamp

Fyllingen damene tapte søndag 21-29 for Flint Tønsberg. Kontrastene var store for lagene, ettersom det da ble klart at Flint rykket opp til Rema 1000-ligaen, mens Fyllingen rykket ned til 2. divisjon.
Men det så ikke ut som det var topp mot bunn i Framohallen denne kvelden. Henriette Risti (bildet) gikk foran og spilte kanskje sin beste kamp for sesongen, og scoret hele 7 spillemål, i tillegg til å være nest sist på mange mål også.
Etter å vært sterkt preget av veldig mye sykdom siste tiden, hadde Fyllingen endelig de fleste tilbake, og viste at de har nivået inne.
Fyllingen kriger hardt mot et godt Flint lag, og til pause stod det 15-16 til Flint.
De første 10 minuttene i 2. omgang fortsatte jentene det gode spillet, og det stod dermed 18-18.
Men derfra og ut begynte laget å slite med å putte ballen forbi en god målvakt, og spiller fløt heller ikke som tidligere i kampen. Marginene var ikke lenger på Fyllingen sin side, som ble straffet hardt av Flint.
Uansett var dette en stor opptur for det unge Fyllingen laget, som nå skal fullføre sesongen med stil i siste kampene mot Førde og Volda.